Πάντερ: «Να «χτίσουμε» στη νίκη επί της Ζαλγκίρις»

Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε κατά την αναχώρησή του Ολυμπιακού για το Μόναχο και τον αγώνα με την Μπάγερν πως η ομάδα πρέπει να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της Ζαλγκίρις και να συνεχίσει νικηφόρα και στη Γερμανία.

Πάντερ: «Να «χτίσουμε» στη νίκη επί της Ζαλγκίρις»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε τη Δευτέρα (18/11) για την Γερμανία και τον αγώνα με την Μπάγερν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Euroleague την Τρίτη (19/11, 21:30) και ο Κέβιν Πάντερ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει θετικά και να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Κεμζούρα: «Θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Ριντ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Πάντερ κατά την αναχώρησή της ομάδας από τον Ελευθέριος Βενιζέλος:

Για το ότι η ομάδα πρέπει να χτίσει πάνω στη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να κάνουμε αυτό που κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις. Ήταν καλή νίκη και την χρειαζόμασταν. Θα πρέπει να «χτίσουμε» πάνω σε αυτή».

Για την Μπάγερν: «Η Μπάγερν έχει δυνατή περιφέρεια, έχει γκαρντ που σκοράρουν, αλλά και δημιουργούν. Οπότε εμείς τα γκαρντ θα πρέπει να εστιάσουμε στα δικά τους γκαρντ και να τους σταματήσουμε.

Βασικά θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από εκείνους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τα κλειδιά θα είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν τα επιθετικά, καθώς και η συγκροτημένη άμυνα. Αν τα κάνουμε αυτά τότε θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».