Κεμζούρα: «Θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Ριντ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (19/11) και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Γουίλι Ριντ.

Κεμζούρα: «Θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Ριντ»

Δηλώσεις για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν την Τρίτη (18/11) για την ένατη αγωνιστική της Euroleague έκανε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Κεστούτις Κεμζούρα.

Πάντερ: «Να χτίσουμε στη νίκη επί της Ζαλγκίρις»

Ο Κεμζούρα συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Παίζει σκληρό μπάσκετ, physical. Ίσως να παίζουν απλά, όμως, ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλά τον ρόλο του. Συχνά προσπαθούν να περάσουν τη μπάλα στην ρακέτα στον Μονρό.

Έχουν το μέγεθος, αλλά έχουν και καλούς σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν. Επίσης, οι Λο και Λούσιτς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Οπότε, όπως είπα και πριν η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη καλή ομάδα.

Δουλεύουμε πάνω στην πνευματική ετοιμότητα της ομάδας. Χτες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και έχουμε και απόψε μία ακόμη. Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες το τι ζητάμε από εκείνους.

Να παλεύουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Θέλουμε physical παιχνίδι με ένταση.

Θεωρώ πως ο Ριντ ακόμη βελτιώνεται και μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και το ξέρει και εκείνος. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει».