Ανακοίνωση Φενέρμπαχτσε: «Δεν παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς»

Φενέρμπαχτσε σε κρίση, αλλά και σε πίεση. Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν παραιτήθηκε από την ομάδα. «Τον στηρίζουμε» αναφέρουν. 

Ανακοίνωση Φενέρμπαχτσε: «Δεν παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς»

Η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 2-6 στην EuroLeague, πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δείχνει συχνά-πυκνά την δυσαρέστηση του για την εικόνα της ομάδας.

Έξαλλος Ομπράντοβιτς - Έβρισε στο τάιμ-άουτ τους παίκτες του (vid)

Αρκετά τα δημοσιεύματα στη Τουρκία πως ο Σέρβος τεχνικός έχει γνωστοποιήσει την παραίτηση του. Η Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται σε πίεση, αλλά και σε αγωνιστική κρίση, εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής: "Τα νέα που θέλουν τον προπονητή της μπασκετικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει παραιτηθεί και τα οποία είδαμε σε διάφορα Μέσα και στα social media δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο προπονητής μας είναι ακόμα στην αρχή του καθήκοντός του, η διοίκηση τον στηρίζει και η ομάδα μας έχει πίστη ότι θα ζήσουμε πάλι επιτυχημένες ημέρες.

Επίσης, η δημοσίευση του Ahmet Ercanlar ότι ο Ομπράντοβιτς ζήτησε να συναντηθεί απευθείας με τον πρόεδρο του συλλόγου, απορρίπτοντας συνάντηση με τη διοίκηση της μπασκετικής ομάδας είναι απολύτως εσφαλμένη και το μοιραζόμαστε με το κοινό μας"