Πεδουλάκης για την ήττα από τον Προμηθέα: «Παίξαμε σε 35 ώρες...»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα στο Κύπελλο, πως η ομάδα κλήθηκε να παίξει δυο παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν ήταν έτοιμη.

Πεδουλάκης για την ήττα από τον Προμηθέα: «Παίξαμε σε 35 ώρες...»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (14/11, 21:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η μόνη αντίδραση μετά την ήττα από τον Προμηθέα είναι να νικήσουν οι «πράσινοι» τους Γερμανούς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσέθεσε επίσης ότι ένας από τους λόγος που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Προμηθέα, ήταν ότι η ομάδα έπαιξε δυο παιχνίδια σε διάστημα 35 ωρών και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

Τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

Τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Αΐτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

Τον τρόπο με το οποίο πρέπει να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Τέλος για την κριτική που υπάρχει προς το πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας