Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γυρίσει ποτέ στο ματς»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν. 

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γυρίσει ποτέ στο ματς»

Η Εφές πέρασε από την έδρα του Ολυμπιακού με 86-67 και επέστρεψε στις νίκες. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησαν να παίξουμε άμυνα. Παράδειγμα ήταν ο Ντάνστον, που επίσης μας βοήθησε να περιορίσουμε τον Σπανούλη και το επιθετικό πλάνο του Ολυμπιακού με τα pick and roll. Είχαμε τον έλεγχο και κόντρα στους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Στην επίθεση, τα τρία γκαρντ μας μοίρασαν καλά την μπάλα, σκόραραν. Ήταν ένα τρομερό βράδυ για εμάς. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γυρίσει ποτέ στο ματς, έστω και αν είχε κάποιες ευκαιρίες. Πήραμε μία σπουδαία νίκη».

Για την καλή απόδοση του Μίσιτς: «Όχι μόνο ο Μίσιτς. Ήταν ο χειρότερος την περασμένη εβδομάδααλλά όλη η ομάδα έκανε πολλά λάθη. Όλοι όμως ήταν συγκεντρωμένοι σήμερα. Ο Μίσιτς έκανε ένα εξαιρετικό ματς, ο Λάρκιν το ίδιο, πήρε έξι ριμπάουντ. Στην Euroleague δεν είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα ματς. Η νοοτροπία μας ήταν τέλεια σήμερα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όπου φτάσαμε πέρσι. Δεν είναι εύκολο. Οι ομάδες είναι εξαιρετικές. Θα το παλέψουμε, πρέπει να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι και η Μακάμπι ξεκίνησαν δυνατά. Έχουμε ακόμα 27 ματς μπροστά μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει ποιότητα, η Φενέρ θα αντιδράσει».