Ολυμπιακός-Μακάμπι 65-90: Πρίντεζης: «Ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο ΣΕΦ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε με σκληρά λόγια μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός-Μακάμπι 65-90: Πρίντεζης: «Ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο ΣΕΦ»

Ο Ολυμπιακός διασύρθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ γνωρίζοντας την ήττα με 90-65. Η ομάδα του Πειραιά γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα λίγες ημέρες μετά το διπλό στη Μόσχα. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο να δέχεται η ομάδα 90 πόντους στο γήπεδο της.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο γήπεδο σου. Στο προηγούμενο παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, σήμερα δεν το κάναμε», είπε ο Πρίντεζης.

Συνεχίζοντας ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού τόνισε: «Ξέρω τι όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκονται εδώ πέρα σήμερα. Δεν υπάρχει δικαιολογία, η εικόνα ήταν πολύ άσχημη. Αν και ξεκινήσαμε καλά και σοβαρά δεν συνεχίσαμε και η αντίπαλη ομάδα και κατάφερε να πάρει τη διαφορά και να επιβληθεί στο γήπεδο μας. Πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο», υπογράμμισε ο «Πρίντε».

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου είπε: «Ο κόσμος ήρθε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι και φεύγει στεναχωρημένος. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Πολλές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν τη χημεία τους. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα και στην προπόνηση και πνευματική», σχολίασε και συνέχισε: «Νιώθω πολύ άσχημα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι είναι θυμωμένοι. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι».