«Μοιρασμένες οι πιθανότητες να μείνει ο Γιασικεβίτσιους»

Μοιρασμένες οι πιθανότητες να μείνει ο Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον general manager της ομάδας, Παούλιους Μοτιεγούνας.

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες να μείνει ο Γιασικεβίτσιους»

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του ο GM της ομάδας του Κάουνας είπε ότι οι πιθανότητες παραμονής του «Σάρας» στον πάγκο της Ζαλγκίρις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι 50-50: «Πάντα λέω ότι οι πιθανότητες γι' αυτή την περίπτωση είναι 50-50. Βελτιώνεται πολύ ως προπονητής και το ίδιο κάνει μαζί του και ολόκληρη η ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως πολλές ομάδες θα τον θέλουν, ώστε να τους βοηθήσει να μεγαλώσουν όπως έκανε σε εμάς. Είμαι ευτυχισμένος που δουλεύουμε μαζί για δυο χρόνια και αν υπάρξει και τρίτη σεζόν συνεργασίας, θα είναι παραμύθι».

Δύσκολα όμως είναι τα πράγματα και όσον αφορά την ανανέωση του Κέβιν Πάνγκος: «Μιλήσαμε και στη διάρκεια της σεζόν, όταν είχε άλλες προτάσεις. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για εκείνον. Βασικός του στόχος είναι να πάει στο ΝΒΑ κι αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξει τις προτάσεις από άλλες ομάδες. Βέβαια, θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε προσφέροντάς του όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε».