Γιάννης Σφαιρόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρησή του από το «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (1/11, 21:30) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague με στόχο να πραγματοποιήσει τη δεύτερη σερί νίκη του, μετά τον θρίαμβο στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το αποψινό παιχνίδι βέβαια πέρα από το βαθμολογικό του ενδιαφέρον θα είναι και μια ξεχωριστή περίσταση λόγω της επιστροφής του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο νυν τεχνικός της Μακάμπι έρχεται ως αντίπαλος στο ΣΕΦ μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, αφού την περασμένη σεζόν η ομάδα του Πειραιά (νίκη με 88-80) υποδέχτηκε τους Ισραηλινούς με τον Νέβεν Σπάχια ακόμα στο τιμόνι της στις 26 Οκτωβρίου 2018.

Ο Έλληνας τεχνικός προσελήφθη στις 18 Νοεμβρίου από την «ομάδα του λαού», όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα, έχοντας διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι στιγμής με απολογισμό την άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ αλλά και την ανάδειξή του σε προπονητή της χρονιάς

Την περασμένη σεζόν ήρθε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου της EuroLeague, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα.