Γιατί ο Αταμάν τα «έχωσε» στον Μίτσιτς (vid)

O Εργκίν Αταμάν έκανε σκληρή κριτική στον Βασίλιε Μίτσιτς και ακολούθως αποχώρησε έξαλλος από τη συνέντευξη Τύπου.

Γιατί ο Αταμάν τα «έχωσε» στον Μίτσιτς (vid)

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αναντολού Εφές, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν τα πήγε καλά. Μέτρησε 0/6 τρίποντα, ενώ είχε και 7 λάθη.

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της EuroLeague, μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μαζί του. Μάλιστα εξέφρασε την δυσαρέστησή του για εκείνον στη συνέντευξη Τύπου. Του τα... έχωσε και ακολούθως αποχώρησε εκνευρισμένος, κάνοντάς λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Παναθηναϊκός - Εφές 86-70: Πήρε μπρος ο Ράις

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν πολύ αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πιο χαλαροί γιατί κερδίσαμε πριν από δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και είχαμε τέσσερις νίκες. Κάποιοι παίκτες κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μου, αλλά είναι απαράδεκτο κάποιοι άλλοι να μην έχουν την ίδια μαχητικότητα. Αυτό δεν είναι σεβασμός προς τους φίλους και συμπαίκτες τους, που ήταν στο παρκέ και πάλευαν.

Σουτάραμε με πολύ άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια (με 6/30), με τον Κρούνοσλαβ Σιμόν και τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχουν 1/15 στα τρίποντα, ενώ ο πόιντ γκαρντ μας έκανε επτά λάθη. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δύο μέρες πριν ήταν ο MVP του αγώνα μας κι απόψε έκανε εφτά λάθη και είχε 0/6 τρίποντα, αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Φυσικά είμαστε στην αρχή του αγώνα και πολλά αλλάζουν. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ειδικά ο Ταϊρίς Ράις και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ήταν εξαιρετικοί".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για ποιον λόγο στάθηκε στον Βασίλιε Μίτσιτς και απάντησε πως «είναι η συνέντευξη Τύπου και αυτή είναι η άποψη μου». Ακολούθως, δε δέχθηκε άλλες ερωτήσεις και αποχώρησε εκνευρισμένος.