"Καμπάνα" για Παναθηναϊκό 55 μέρες μετά το "αιώνιο" ντέρμπι!

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με το πρόστιμο 3.500 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ περίπου 55 μέρες μετά τη διεξαγωγή του!

"Καμπάνα" για Παναθηναϊκό 55 μέρες μετά το "αιώνιο" ντέρμπι!

Συνεχίζεται η κόντρα Γιαννακόπουλου και Ευρωλίγκας με νέο επεισόδιο. Η EuroLeague πήρε την απόφαση να επιβάλλει πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι που είχε διεξαχθεί με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ περίπου 55 μέρες πριν, δηλαδή στις 2 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής τιμώρησε τους "πράσινους" για "over capacity", όπως έγραψε στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή, εξαιτίας της υπερβολικά και πάνω του επιτρεπτού ορίου προσέλευσης για λόγους ασφαλείας θεατών στο ΟΑΚΑ, η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον ΠΑΟ με επιπλέον πρόστιμο 3.500 ευρώ. Αυτό το ποσό έρχεται να συμψηφιστεί με ένα ήδη μεγάλο πρόστιμο που η διοίκηση της "πράσινης" ΚΑΕ οφείλει στην διοργανώτρια αρχή.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα λίγο πριν το κρισιμότερο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Ρέαλ, όπου η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να μην αποχαιρετίσει οριστικά τη διοργάνωση...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας