Ο Σπανούλης έκανε λόγο για ένα κύκλο που...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας κάνοντας λόγο για ανασύνταξη

Ο Σπανούλης έκανε λόγο για ένα κύκλο που...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζαλγκίρις και αποκλείστηκε από την συνέχεια της Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την λήξη του παιχνιδιού προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους τραυματισμούς της ομάδας που στοίχισε στην σειρά με τους Λιθουανούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό:

«Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά οι τραυματισμοί σίγουρα έπαιξαν ρόλο. Κάθε χρονιά είναι περίεργη και θέλει τύχη και τάιμινγκ. Δυστυχώς, είχαμε όλη τη χρονιά τραυματισμούς. Είμαστε μεγάλη ομάδα, που πρέπει πάντα να βρίσκουμε τη λύση. Αυτή τη φορά δεν τη βρήκαμε. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο που μας πίστεψε.

Τώρα ανοίγει ή κλείνει ένας κύκλος δεν το ξέρω. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι' αυτό μετά από μια τέτοια ήττα. Κι εμείς το καταφέραμε αυτό το 2012 μετά από 15 χρόνια. Και η Ζαλγκίρις τώρα μετά από 19. Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. Πρέπει να υπάρχει και το τάιμινγκ. Η Ζαλγκίρις είναι σε μια κατάσταση που αυτή τη στιγμή πιστεύω θα νικούσε οποιονδήποτε. Της αξίζουν συγχαρητήρια.

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

Ο Σάρας κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ζαλγκίρις. Όλα μαζί συντελούν να έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και μας νίκησαν. Έχουμε έναν στόχο ακόμα μπροστά μας. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα γίνει. Η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της. Η ομάδα είναι νοσοκομείο, δεν υπάρχουν μόνο οι τραυματίες που γράφετε εσείς, είναι κι άλλα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας