Ολυμπιακός: Πιάνει λιμάνι ο σέντερ, προτάθηκε ο Μάλκολμ Τόμας

Μπορεί η φημολογία για το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Οκτάβιους Έλις να έχει «φουντώσει» τις τελευταίες μέρες ωστόσο  στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Μάλκομ Τόμας!

Ολυμπιακός: Πιάνει λιμάνι ο σέντερ, προτάθηκε ο Μάλκολμ Τόμας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο που ψάχνει παίκτες προκειμένου να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του και ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Οκτάβιους Έλις ο οποίος ανήκει στον Προμηθέα Πατρών.

Μπορεί ο Αμερικάνος να έχει καλά νούμερα στην ομάδα της Πάτρας και να θεωρείται εξελίξιμος παίκτης, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν στραφεί κι αλλού για την ενίσχυση τους στη θέση «5».

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού της χώρας δε συνηθίζει να αποκαλύπτει τους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της για αυτό οι οπαδοί της θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο παίκτης που πιάνει λιμάνι, όμως σημειώστε ότι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί βρίσκεται και ο Μάλκολμ Τόμας ο οποίος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αφού πέρυσι έπαιζε στη Χίμκι! Ο παίκτης μετακόμισε στην Κίνα. Τελικά δεν θα παραμείνει εκεί και ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι παράλληλα με το «πεντάρι», ο Ολυμπιακός τρέχει και την υπόθεση του πόιντ γκαρντ αφού είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσουν και για τη θέση αυτή παίκτη. Δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσουν με θετικό τρόπο και οι δύο μεταγραφές.

Τέλος, να πούμε ότι όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Κεστούτις Κεμζούρα ψάχνει το νέο του βοηθό και αναμένεται σύντομα να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση!