EuroLeague: Έτοιμος για το 2/2 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης !

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ (18/10, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague.

EuroLeague: Έτοιμος για το 2/2 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης !

Να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διοργάνωση θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ολυμπιακός: O «Γολγοθάς» του Παπανικολάου

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απογοητευτική εικόνα της πρεμιέρας και την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο, έδειξαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στη Βαλένθια υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο.Ο Λιθουανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Από την άλλη, η ρωσική ομάδα έρχεται στο ΣΕΦ έχοντας δύο διαδοχικές ήττες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ομάδα της σειράς. Η Ζενίτ διαθέτει έμπειρους παίκτες επιπέδου EuroLeague και απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα στην αντιμετώπισή της.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Βαλένθια φιλοξενεί την Εφές, ενώ η αήττητη ακόμα στη διοργάνωση Μπαρτσελόνα την Άλμπα Βερολίνου.

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 17/10
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι 99-86
Ζαλγκίρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης 86-73
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας 84-69 (παρ.)
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 87-80
Παναθηναϊκός - Ολύμπια Μιλάνο 78-79
Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν 104-63

Παρασκευή 18/10
21:30 Ολυμπιακός - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
22:00 Βαλένθια - Αναντολού Εφές
22:00 Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου