Γιαννακόπουλος: «Εμείς αποχωρούμε, το έκανε τσιρκολίγκα»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε δήλωση μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ και την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στη Μαδρίτη και με την οποία έγινε το 2-1 για τους Ισπανούς.

Γιαννακόπουλος: «Εμείς αποχωρούμε, το έκανε τσιρκολίγκα»

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πλέον, αφού αν χάσουν την Παρασκευή τότε θα μείνουν εκτός Final 4. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος με δήλωση του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα του να μην κατέβει στο τέταρτο παιχνίδι.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωση που έκανε επανέλαβε πως η ομάδα θα αποχωρήσει οριστικά στο τέλος της σεζόν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει εντός γηπέδου. Κάνει μάλιστα σφοδρή επίθεση στον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέρου.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά από τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων από την... εκπληκτική του διαχείριση είναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα».