Απειλεί να μην παίξει την Παρασκευή ο ΠΑΟ

Χοντραίνει κι άλλο η κόντρα των «πράσινων» με την Ευρωλίγκα. Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο τέταρτο ματς.

Απειλεί να μην παίξει την Παρασκευή ο ΠΑΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 2-1 στη σειρά παίρνοντας έτσι προβάδισμα για την πρόκριση της στο Final 4 του Βελιγραδίου. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του την Παρασκευή και εκεί θα φανεί αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να κάνουν το 2-2 ή θα τελειώσει η σειρά.

Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία. Η κόντρα των «πράσινων» με την Euroleague γίνετια όλο και πιο έντονη.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος με δηλώσεις που έκανε επί της ουσίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός στο τέταρτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή. Η κόντρα του ΠΑΟ με την Euroleague χοντραίνει όλο και περισσότερο.

«Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε πως οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τη FIBA προκειμένου να μεταπηδήσουν στο Champions League. Στο Final 4 της διοργάνωσης που θα γίνει στις αρχές Μάη στην Αθήνα αναμένεται να έχουν επαφές οι διοικούντες τον ΠΑΟ με τους αξιωματούχους της FIBA προκείμενου να επέλθουν σε συμφωνία και να φύγουν οριστικά από τη Euroleague. Γίνεται αντιληπτό, πάντως, ότι η κόντρα των δύο πλευρών έχει ξεφύγει από κάθε όριο και πλέον τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ποτέ.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως υπήρξαν περίεργες αποφάσεις και αυτή η άποψη εκφράστηκε δια στόματος του Μάνου Παπαδόπουλου, επομένως έχει βαρύτητα και σημασία.