Πεδουλάκης: «Γι' αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Βιλερμπάν»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την αυριανή (17/10, 21.30) συνάντηση με αντίπαλο την Αρμάνι, ενώ σχολίασε και την κριτική που δέχεται από τον Τύπο.

Πεδουλάκης: «Γι' αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Βιλερμπάν»

Για την ήττα σοκ από τη Βιλερμπάν, για τον αυριανό (17/10, 21.30) αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Αρμάνι, αλλά και για την κριτική που του ασκήθηκε από τον Τύπο, μίλησε την Τετάρτη (16/10) ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν ασχολείται με όσα γράφονται, λέγοντας σχετικά: «Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μη διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Δεν με απασχολεί τι γράφουν».

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν είπε: «Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Αναλύσαμε τα λάθη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά. "Κλειδί" στη Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις, που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ. Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος».

Για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του επισήμανε: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

Σίγουρος απών για τον ΠΑΟ στον αγώνα με την Αρμάνι θα είναι ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.