Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας, ο Μπλατ και η Βαλένθια!

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Ντέιβιντ Μπλατ και πως η Βαλένθια συνδέεται με τις απολύσεις των δύο προπονητών από τον Ολυμπιακό;

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας, ο Μπλατ και η Βαλένθια!

«Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μία μόλις ημέρα μετά την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων της φετινής σεζόν». Με αυτή την πρόταση ξεκινούσαν τα ρεπορτάζ για την απόλυση του Γιώργου Μπαρτζώκα στις 10 Οκτωβρίου του 2014. Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό μένοντας εκτός κυπέλλου και οι αντιδράσεις των οπαδών έφεραν τη διοίκηση στη δύσκολη θέση να λύσει τη συνεργασία της με τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

Πέντε χρόνια μετά η τύχη έπαιξε ένα... πονηρό παιχνίδι στον Ολυμπιακό: ««Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Ντέιβιντ Μπλατ, μία μόλις ημέρα μετά την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων της φετινής σεζόν», θα μπορούσαν να γράφουν τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ μετά την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας του Πειραιά με τον κόουτς από το Ισραήλ.

Οι συμπτώσεις όμως δεν σταματούν εδώ: Και στις δύο περιπτώσεις των απολύσεων, επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν η Βαλένθια! Στις 16 Οκτωβρίου του 2014 ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της (71-68) με τον τότε υπηρεσιακό προπονητή, Μίλαν Τόμιτς, ενώ φέτος η ομάδα του Πειραιά ξέσπασε πάνω στην ισπανική ομάδα (89-63) με τον Κεμζούρα που ξεκίνησε ως υπηρεσιακός τη θητεία του όμως αναμένεται να μονιμοποιηθεί.

Τα παιχνίδια της ζωής είναι απίστευτα, δε νομίζετε;