Ο Iron-Man Σπανούλης και ο Hulk Μιλουτίνοφ: Το δίδυμο που εκτόξευσε τον Ολυμπιακό (vid)

Σαν άλλος... Hulk μέσα στη ρακέτα ο ασταμάτητος Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε ρυθμούς... Iron-Man ο βιονικός Βασίλης Σπανούλης. Η συνεργασία τους που διέλυσε την Βαλένθια. 

Ο Iron-Man Σπανούλης και ο Hulk Μιλουτίνοφ: Το δίδυμο που εκτόξευσε τον Ολυμπιακό (vid)

O Oλυμπιακός διέλυσε την Βαλένθια στο ΣΕΦ με 89-63, με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν καταπληκτική εμφάνιση. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους "ερυθρόλευκους" οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Σπανούλης. Ένα δίδυμο "ψηλού-κοντού", το οποίο συνεργάστηκε καταπληκτική κόντρα στη Βαλένθια, διαλύοντας κάθε αμυντικό της πλάνο.

Ο Σέρβος σέντερ, σαν... άλλος Hulk κυριάρχησε μέσα στη ρακέτα, όντας ασταμάτητος. Σε 26 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 17 πόντους (7/11 δίποντα) και 14 ριμπάουντ, σε ένα ακόμη εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ στη καριέρα του.

Ο βιονικός αρχηγός του Ολυμπιακού, κινήθηκε σε ρυθμούς... Iron-Man. Έχοντας σιδερένια θέληση, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε θραύση σε σκορ και δημιουργία, αξιοποιώντας την ικανότητά του στη συνεργασία πικ-εν-ρολ με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σε 21 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 17 πόντους (με 3/6 τρίποντα) και 6 ασίστ.

Η EuroLeague ετοίμασε ένα αφιέρωμα για την καταπληκτική συνεργασία των δύο παικτών, με τους Σπανούλη-Μιλουτίνοφ να διαλύουν την Βαλένθια.