Δεν έχει μιλήσει ακόμα ο Ολυμπιακός με τον Μπαρτζώκα

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού μετά από την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο της ομάδας και το όνομα που παίζει πιο δυνατά από όλα είναι αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Δεν έχει μιλήσει ακόμα ο Ολυμπιακός με τον Μπαρτζώκα

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται από πολλούς ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπλατ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει άριστη γνώση του Ολυμπιακού, δεν έχει ομάδα και το γεγονός ότι όλες οι πρωτοκλασάτες ομάδες της Euroleague έχουν προπονητές και δε φαίνεται ότι θα προχωρήσουν σε αλλαγές, του δίνει το προβάδισμα.

«Σκέψεις Ολυμπιακού για Πασκουάλ»

Ο Έλληνας τεχνικός είναι στη Βοστώνη και παρακολουθεί προπονήσεις των Σέλτικς, όμως τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν «φουντώσει» ότι επιστρέφει στη χώρα μας προκειμένου να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ουσιαστική κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα έχει εκφραστεί το ενδιαφέρον, αλλά όχι απευθείας, αφού άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το περιβάλλον του Μπαρτζώκα, τόνιζαν ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ολυμπιακός και Μπλατ: Ένα «διαζύγιο» που έπρεπε να είχε έρθει το καλοκαίρι

Αυτό θα συμβεί με την επιστροφή του Έλληνα κόουτς από τις ΗΠΑ, οπότε οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα πριν έχουμε νέα για τον προπονητή που θα αναλάβει.