Παίζει ο Πρίντεζης, πιθανότητες και για Μιλουτίνοφ

Τι ισχύει με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του βραδινού αγώνα με τη Ζαλγκίρις και τι συνέβη στην προπόνηση στο Κάουνας.

Παίζει ο Πρίντεζης, πιθανότητες και για Μιλουτίνοφ

Η αγωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις έχει να κάνει με τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Γιώργος Πρίντεζης όπως όλα δείχνουν θα παίξει το βράδυ κόντρα στην ομάδα του Κάουνας, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ας δούμε για τον καθένα ξεχωριστά τι δεδομένα υπάρχουν. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού προπονήθηκε το πρωί στο γήπεδο του Κάουνας. Συγκεκριμένα έκανε κάποια σουτάκια, ενώ να θυμίσουμε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στο πόδι. Ο ίδιος θέλει να παίξει και θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του αγώνα με τους Λιθουανούς, αλλά με δική του ευθύνη.

Όσον αφορά στον Νίκολα Μιλουτίνοφ μέχρι χθες ήταν απίθανο να αγωνιστεί. Μετά την πρωινή προπόνηση υπάρχει ένα 5% για να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις. Από τον Ολυμπιακό δίνεται ως αμφίβολος, αλλά είναι αλήθεια πως δεν είναι και πολύ απλό να παίξει το βράδυ κόντρα στη Ζαλγκίρις.