Βατούτιν: «Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μας έκανε... πλάκα»

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στο μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξήγησε τον λόγο που ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έκανε... πλάκα στην πρώην ομάδα του. 

Βατούτιν: «Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μας έκανε... πλάκα»

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αντρέι Βατούτιν, αναφέρθηκε στο γεγονός πως γίνεται συνεχώς κουβέντα για το μέγεθος του μπάτζετ που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα, έκανε αναφορά στον μέχρι πρότινος παίκτη της ομάδας του, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος έκανε... πλάκα με τους Ρώσους.

Ο Αντρέι Βατούτιν σχολίασε τα εξής: «Η δημοσιοποίηση των μπάτζετ γίνεται καθαρά για ρωσική ψυχαγωγία και μόνο προβλήματα δημιουργεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Καμία εθνική λίγκα, ούτε η Ευρωλίγκα, δεν το κάνει. Είναι λάθος να κάνουμε συγκρίσεις. Εργαζόμαστε σε διαφορετικές χώρες, με διαφορετική οικονομία, διαφορετική φορολόγηση.

Και με διαφορετικό κλίμα, είναι κι αυτό σημαντικός παράγοντας. Αν έχεις δύο προτάσεις, μία από τη Μόσχα και μία πχ. από τη Βαρκελώνη, το 95% των παικτών θα επιλέξει να πάει στην Καταλονία. Λιγότερες πτήσεις, καλύτερο κλίμα, περισσότερος ήλιος και πάει λέγοντας.

Κάπως έτσι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μας έκανε πλάκα και μας ευχήθηκε καλή πτήση για το Κρασνογιάρσκ, ενώ ο ίδιος πήγαινε με το λεωφορείο από το Μιλάνο στο Τρεβίζο για το πρώτο παιχνίδι στο ιταλικό Πρωτάθλημα».