Αγγελόπουλοι: «Ιστορική σεζόν, ίσως αλλάξουμε τη μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού παρευρέθηκαν οι πρόεδροι της ομάδας, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν, τονίζοντας ότι η φετινή θα είναι μια ιστορική χρονιά για τον ολυμπιακό.

Αγγελόπουλοι: «Ιστορική σεζόν, ίσως αλλάξουμε τη μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά έκανε πράξη το «μέχρι τέλους» που πέρυσι έγινε σύνθημα, ενώ έκανε λόγο για ιστορική χρονιά για την ομάδα.

Live Streaming: Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ

Αναλυτικά, ο κ. Αγγελόπουλος είπε: «Ευχαριστώ την bwin για τη συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν. Ίσως αλλάξει η μοίρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και αυτός στην ιστορική σεζόν τονίζοντας: «Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη bwin. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια.
Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα».