Eπίθεση Μπερτομέου σε FIBA: «Το καλεντάρι της αποδείχθηκε πως ήταν λάθος»

O Tζόρντι Μπερτομέου σχολίασε πως το καλεντάρι της FIBA ήταν λάθος, τόσο όσον αφορά τα παράθυρα, όσο και στο Mundobasket.

Eπίθεση Μπερτομέου σε FIBA: «Το καλεντάρι της αποδείχθηκε πως ήταν λάθος»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της EuroLeague και της FIBA. Ο εκτελεστικός Διευθυντής της πρώτης, Τζόρντι Μπερτομέου, σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ, τόνισε πως η οργάνωση, αλλά και το καλεντάρι της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ήταν λάθος!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε τα εξής: «Το καλεντάρι της FIBA αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος σε όλες τις διοργανώσεις της. Από τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων που έγιναν στα μέσα της σεζόν, μέχρι την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η FIBA πρέπει να κάτσει να σκεφτεί και να δει πόσοι παίκτες δεν πήγαν στις εθνικές τους ομάδες. Η λογική λέει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να επιστρέψει στη μορφή που ήταν και να διεξάγεται ζυγές χρονιές. Υπάρχει όμως ακόμα το πρόβλημα με τα παράθυρα. Είναι σωστό οι εθνικές να παίζουν αγώνες στην έδρα τους. Η πρότασή μας είναι αυτοί οι αγώνες να γίνονται το πρώτο 15μερο του Ιουλίου».