Μάντζαρης: "Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει"

Για το πάθος και την αυταπάρνηση των παικτών του Ολυμπιακού έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ισοφάριση της σειράς κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Μάντζαρης: "Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει"

O Έλληνας γκαρντ ανέφερε μετά τo 1-1: "Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Κάναμε ένα "ψιλοκακό" παιχνίδι στο Game 1. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, τον ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα. Ακόμα και όταν αντέδρασε η Ζαλγκίρις και πήγε ισοπαλία, δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία. Πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να τους πιέσουμε περισσότερο. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Ελέγξαμε και τα ριμπάουντ", συμπλήρωσε ο Σάρας

Έχουμε παίξει με τη Ζαλγκίρις τρία ματς σε 20 μέρες. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα με μπασκετικό κοινό. Η πίεση πηγαίνει σε αυτούς τώρα".

Σχετικά με τους Κώστα Παπανικολάου - Γιώργο Μπόγρη που αγωνίστηκαν παρά τα προβλήματα τραυματισμών τους, δήλωσε: "Όλα τα παιδιά ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει. Όλοι ήθελαν να παίξουν. Όποιος μπήκε έδωσε το κάτι παραπάνω".

Για το αν ο Ολυμπιακός ήθελε θα πάει στο Κάουνας για να τελειώσουν τη σειρά, υπογράμμισε: "Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς".