Με Αγγελόπουλο και χωρίς Παπανικολάου η προπόνηση

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Παπανικολάου να μένει και πάλι εκτός προγράμματος. Μέρος του ο Γιάνις Στρέλνιεκς. 

Με Αγγελόπουλο και χωρίς Παπανικολάου η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την έναρξη των playoffs της EuroLeague, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (18/4, 21:15) στο ΣΕΦ την Ζάλγκιρις Κάουνας, στο πρώτο ματς της σειράς. To "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα και όπως αναφέραμε και νωρίτερα θα δώσουν κανονικά το "παρών" κόντρα στους Λιθουανούς, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση. Δεν είναι 100% έτοιμοι, έχουν μικρές ενοχλήσεις, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση και αμφότεροι θα... σφίξουν τα δόντια ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους.

Μέρος του προγράμματος (συμμετέχοντας και στο κομμάτι των επαφών ως ένα σημείο) ακολούθησε ο Γιάνις Στρέλνιεκς και οι πιθανότητες να καταφέρει να παίξει είναι μοιρασμένες, καθώς έχει ακόμη μικρές ενοχλήσεις στη μέση και υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς. Ανήμερα της αναμέτρησης θα δοκιμάσει τον εαυτό του στην χαλαρή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ και θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Νοκ-άουτ από το ματς (όπως αναμενόταν) τέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Για ακόμη μία μέρα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο (τενοντίτιδα) και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.