Επιστρέφουν Πρίντεζης-Τιλί, δύσκολα Παπανικολάου και Στρέλνιεκς

Οι Πρίντεζης και Τιλί θα δώσουν το "παρών" στην έναρξη των playoffs κόντρα στη Ζάλγκιρις, αλλά είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για τους Παπανικολάου και Στρέλνιεκς.

Επιστρέφουν Πρίντεζης-Τιλί, δύσκολα Παπανικολάου και Στρέλνιεκς

Oι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση για την έναρξη των playoffs κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας. Βέβαια, οι δύο πάουερ-φόργουορντ δεν είναι 100% έτοιμοι. Έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τους, έχουν μικρές ενοχλήσεις, αλλά αμφότεροι θα... σφίξουν τα δόντια και θα δώσουν το "παρών", ενισχύοντας την "ερυθρόλευκη" φροντ-λάιν.

Τα δυσάρεστα έρχονται με την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο πρώτο ματς ο Έλληνας φόργουορντ. Πέρα από το γεγονός πως έχει απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και είναι ανέτοιμος, έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν δείχνει να είναι σε θέση να παίξει.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ έχει πόνους στη μέση, δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα (μόνο στο κομμάτι χωρίς επαφές έχει λάβει μέρος) και υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί στο πρώτο ματς ώστε να προσπαθήσει να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ.