Ντε Κολό: «Με ήθελε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Για την απόφαση του να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε αλλά και την επαφή που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν ήταν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Νάντο Ντε Κολό.

Ντε Κολό: «Με ήθελε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξη του στη ''L'Equipe'' ο Νάντο Ντε Κολό αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε αλλά και στις προτάσεις που είχε από το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το ΝΒΑ ήταν μία πιθανότητα, αλλά οι συζητήσεις απαιτούσαν χρόνο. Δεν ήταν προτεραιότητά μου. Για μένα ενδιαφέρονταν οι Ράπτορς, Μπακς και Χόρνετς, αλλά δεν μου είχαν κάνει ποτέ επίσημη πρόταση».

Για την πρόταση ανανέωσης που είχε από την ΤΣΣΚΑ είπε: «Η ΤΣΣΚΑ μου είχε κάνει πρόταση ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια, αλλά την απέρριψα, καθώς είχα αποφασίσει ήδη να αποχωρήσω. Είχα δύο προτάσεις από την Ισπανία, όμως αποδέχθηκα την πρόταση της Φενέρμπαχτσε λόγω του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και των οπαδών τους που δημιουργούν μία “καυτή” ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάτι που δεν έβλεπα στη Μόσχα».

Τέλος μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και για την πρόταση που είχε από τον Σέρβο την εποχή που ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχουμε μιλήσει λίγο ναι και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που πήγα. Η φιλοσοφία του είναι σχεδόν ίδια με του Ιτούδη. Με τον Ομπράντοβιτς είχαμε μιλήσει από την εποχή του στον Παναθηναϊκό, ενώ με ήθελε στη Φενέρ όταν ήμουν στη δεύτερή μου χρονιά στο ΝΒΑ (2013/14), αλλά απέρριψα τότε την πρόταση».