Ανεβαίνει για Πολ ο Ολυμπιακός

Ο Μπράντον Πολ είναι ο παίκτης που ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει βάλει στο... μάτι και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει δικό του.

Ανεβαίνει για Πολ ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ώρες είναι σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να εξασφαλίσουν το «ok» του και για να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια (συμβόλαιο 1+1) και στο πλαίσιο αυτό έχουν ανεβάσει την προσφορά τους.

Mπλατ-Αγγελόπουλοι: Συζήτησαν για όλα

Στο λιμάνι του Πειραιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και τις τελευταίες ώρες το βάρος έχει πέσει στην περίπτωση του Μπράντον Πολ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συμπληρώσουν τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ του φετινού ρόστερ και μια από τις προτεραιότητες του Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Αμερικάνος που αγωνίζεται στις θέσεις «2 και 3».

Ολυμπιακός: Βάζει στο ΣΕΦ πίνακα αλά... NBA

Η περίπτωσή του δεν έχει σχέση με την απόκτηση γκαρντ αφού ουσιαστικά ο Μπλατ τον προορίζει για αντί - Τουπάν, μετά τη φυγή του Γάλλου από την ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός παίζει και σε άλλο... ταμπλό παράλληλα, αφού πέρα από τον Μπράντον Πολ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί και ο σέντερ Ματίας Λεσόρ.