Ολυμπιακός: Βάζει στο ΣΕΦ πίνακα αλά... NBA

Τι ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι εν όψει της Euroleague

Ολυμπιακός: Βάζει στο ΣΕΦ πίνακα αλά... NBA

Αέρα ΝΒΑ θέλει να δώσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) ο Ολυμπιακός. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το φαληρικό στάδιο θα αποκτήσει σύντομα έναν υπερσύγχρονο πίνακα cube, ανάλογο αυτών που έχουν στο NBA. Βέβαια πλέον ανάλογοι πίνακες κοσμούν και γήπεδα ομάδων στην Ευρώπη όπως συμβαίνει με την Μπασκόνια, την Μπαρτσελόνα αλλά και τη Ζαλγκίρις.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι στο ΟΑΚΑ μόνο που αφορούσε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Ο κυβικός πίνακας είχε τοποθετηθεί στην οροφή του γηπέδου στο πλαίσιο του Final 4 του Basketball Champions League.

Οικογένεια Αγγελόπουλου: για πρώτη φορά ρίχνουν τους τόνους... πατήρ και υιοί

Η εταιρεία στην οποία ο Ολυμπιακός ανέθεσε την τοποθέτηση του πίνακα ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες μελέτες και εργασίες. Ο στόχος είναι, να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» για την νέα Euroleague, τον Οκτώβριο.

Το συγκεκριμένο σύστημα βασίζεται στη δημιουργία ενός κύβου από τέσσερις διαφορετικές οθόνες. Στην διάρκεια των αγώνων μπορούν να προβάλλονται σκορ, αποτελέσματα, διαφημίσεις, αποσπάσματα παιχνιδιών ακόμα και βίντεο θεατών. Το κυβικό σύστημα βίντεο θεωρείται ιδανικό για μεγάλες αθλητικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.