Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μπόγρη

Η θητεία του Γιώργου Μπόγρη στον Ολυμπιακό έφτασε στο τέλος της αφού ο παίκτης ειδοποιήθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μπόγρη

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα πρέπει να αναζητήσει ο Γιώργος Μπόγρης αφού την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο Ολυμπιακός τον ειδοποίησε ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Ο Μπόγρης είχε συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης όμως όπως σας έχουμε γράψει στο ΦΩΣ ο παίκτης δύσκολα θα παρέμενε στον Πειραιά αφού αυτή η επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ είναι να βρεθεί ένα πιο αθλητικό πεντάρι.

Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ευχήθηκε στον παίκτη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Τα highlights του Μπόγρη τη σεζόν 2017-2018

Ο Μπόγρης ήρθε στον Ολυμπιακό το 2017 έχοντας υπογράψει συμβόλαιο 2+1 ετών. Φέτος είχε αναγκάσει στο πρώτο μισό της σεζόν τον Ντέιβιντ Μπλατ να του βγάλει το καπέλο, ωστόσο η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη αφού προς το τέλος της σεζόν ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά δεν τον χρησιμοποιούσε παρά ελάχιστα στους αγώνες.

Έτσι σήμερα, μετά το ραντεβού της διοίκησης με τον Ντέιβιντ Μπλατ, έγινε επίσημο κάτι που ήταν αναμενόμενο και ο Έλληνας σέντερ θα πρέπει να αναζητήσει άλλο μπασκετικό σπίτι.