Βατούνιν: Εύχομαι να επικρατήσει η λογική και ο ΠΑΟ να παραμείνει στην Ευρωλίγκα
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα τονίζοντας ότι η ευχή του είναι να επικρατήσει η κοινή λογική στο θέμα που έχει δημιουργηθεί.
Ο Ρώσος επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι συνεργάτης των υπολοίπων μετόχων της Ευρωλίγκας και ως εκ τούτου καμία από τις ομάδες δεν έχει ζητήσει τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από τη διοργάνωση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του, αξίζει να διαχωρίσουμε το συναισθηματικό κομμάτι από το επαγγελματικό. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει πολλά χρόνια στη διοργάνωση, είναι συνεργάτης μας για την ανάπτυξη της Euroleague, ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, με αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση. Ουδείς από τους εκπροσώπους των συλλόγων της Euroleague δεν σκέφτεται να θέσει ζήτημα αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να παραμεριστούν τα συναισθήματα και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στη διοργάνωση»