Τέρμα οι ελληνικοί «εμφύλιοι» στη Euroleague - Ο Παναθηναϊκός πάει στη FIBA

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε ανάρτησή του στο instagram αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν η ομάδα δε θα αγωνίζεται στη Euroleague. 

Τέρμα οι ελληνικοί «εμφύλιοι» στη Euroleague - Ο Παναθηναϊκός πάει στη FIBA

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στη σύσκεψη των μετόχων της Euroleague εκεί όπου το πρωί της Πέμπτης 12/04 εξαπέλυσε επίθεση προς τον εκτελεστικό διευθυντή της λίγκας, κο. Ζόρντι Μπερτομέου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε πρώτος στη σύσκεψη και αναφέρθηκε στην τιμωρία του από την EuroLeague για το Instagram. Μάλιστα ζήτησε από τις υπόλοιπες ομάδες σχόλιο για την τιμωρία του με τον εκπρόσωπο της Αναντολού Εφές να είναι ο μοναδικός ποου του έδωσε απάντηση: "δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία", είπε ο εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας οι εκπρόσωποι των ομάδων της Euroleague τάχθηκαν στο πλευρό του Ζόρντι Μπερτομέου και δεν έκαναν αποδεκτά τα αιτήματα του κου Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ανακοινώσει μέσω instagram ότι η ομάδα της Αθήνας από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο FIBA Champions League basketball. Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Γιαννακόπουλος με νέο ποστ του παρουσίαζε τον Ζόρντι Μπερτομέου ως το «Νονό» σε μια φωτογραφία που έγραφε «Euroleague Mafia».

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε αν οι απειλές Γιαννακόπουλου θα πάρουν επίσημη μορφή και οι «πράσινοι» όντως τη νέα σεζόν θα απουσιάζουν από το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.