Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: «Αποτυχημένος. Πόσο θα περιμένει για να παραιτηθεί;»

Επίθεση στον Εκτελεστικό Διευθυντή στη διάρκεια της σύσκεψης των μετόχων που διεξάγεται από το πρωί στη Μαδρίτη.

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: «Αποτυχημένος. Πόσο θα περιμένει για να παραιτηθεί;»

Αποτυχημένο στο κομμάτι της διοίκησης και διαχείρισης της EuroLeague χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Τζόρντι Μπερτομέου στη διάρκεια της σύσκεψης των μετόχων που διεξάγεται από το πρωί στη Μαδρίτη. Ζήτησε μάλιστα εκλογές το καλοκαίρι με το αίτημά του να γίνεται δεκτό από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τη σύσκεψη των έντεκα ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στη διοργάνωση (Παναθηναϊκός Superfoods, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Ζάλγκιρις)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε πρώτος και αναφέρθηκε στην τιμωρία του από την EuroLeague για το Instagram. Μάλιστα ζήτησε από τις υπόλοιπες ομάδες σχόλιο για την τιμωρία του με τον εκπρόσωπος της Αναντολού Εφές να λέει: "δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία".

Αναφέρθηκε και σε οικονομικά θέματα λέγοντας: «μετά από 15 χρόνια δεν έχει καταφέρει να μπει στις αγορές της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας. Δηλαδή να μην υπάρχει ένας μεγάλος χορηγός από αυτές τις χώρες. Πόσο ακόμη θα περιμένει για να παραιτηθεί;».