Bατούτιν: «Από την ΤΣΣΚΑ θα φύγουν και άλλοι παίκτες»

Ο Κόρι Χίγκινς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ και ο Αντρέι Βατούτιν παραδέχτηκε πως θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες από το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Bατούτιν: «Από την ΤΣΣΚΑ θα φύγουν και άλλοι παίκτες»

H TΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης φέτος, αλλά έχει μπροστά της ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς αρκετοί παίκτες της, είτε μένουν ελεύθεροι, είτε έχουν οψιόν αποδέσμευσης. Ο Αντρέι Βατούτιν, πάντως, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κόρι Χίγκινς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ για την Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας σχολίασε πως θα φύγουν και άλλοι παίκτες: «Είναι κρίμα που στο τέλος αυτής της χρονιάς η συγκεκριμένη ομάδα θα πάψει να υπάρχει. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν θα δούμε πολλούς από τους παίκτες (σ.σ. τη νέα σεζόν). Θα πάμε διακοπές με μία μικρή πικρία.

Ο Κόρι Χίγκινς είπε αντίο στους συμπαίκτες του την ώρα του αγώνα. Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τις αλλαγές αλλά η ζωή. Θα κάνουμε την ομάδα ξανά ανταγωνιστική. Αλλά θέλει χρόνο και τύχη. Η αγορά πάντως έχει αρκετές επιλογές. Τώρα ας διασκεδάσουμε για τη νίκη".