«Για άλλα δύο χρόνια στη Φενέρ ο Σλούκας με 3,6 εκατομμύρια ευρώ!»

Τα τυπικά απομένουν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

«Για άλλα δύο χρόνια στη Φενέρ ο Σλούκας με 3,6 εκατομμύρια ευρώ!»

Οπως αναφέρει το ισπανικό site "planetacb", ο Έλληνας διεθνής είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την τούρκικη ομάδα.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι: "Η Φενέρμπαχτσε φτάνει σε συμφωνία ανανέωσης με τον Σλούκα και τελειώνει τις φήμες".

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: "Η τουρκική ομάδα δεν θέλει να αφήσει τον ηγέτη της και κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Σλούκας αποτελούσε στόχο μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης και ένας από τους βασικούς της Μπαρτσελόνα. Το... χτύπημα στην Ευρωλίγκα για την Φενέρμπαχτσε, θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευκαιρία για την αποχώρηση των αστεριών της, αλλά η εμπιστοσύνη στο έργο του μύθου Ομπράντοβιτς παραμένει σταθερή. Ακόμα περισσότερο με έναν από τους παίκτες που έχει την καλύτερη σχέση με τον προπονητή.

Ολα τις τελευταίες ώρες δείχνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Σλούκας θα είναι για ακόμα δύο σεζόν στην ομάδα της Τουρκίας. Σύμφωνα με το TrendBasket, ο μισθός του θα φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν"!