Βατούτιν: «Έχουμε 9 συμβόλαια που λήγουν»

Ο Αντρέι Βατούτιν κάνει μία μικρή ανάλυση του μεταγραφικού πλάνου της ΤΣΣΚΑ για την επόμενη μέρα.

Βατούτιν: «Έχουμε 9 συμβόλαια που λήγουν»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tass» έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν, όπου μίλησε για το μέλλον της ΤΣΣΚΑ και πως προτίθενται να κινηθούν. Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ευρώπης για τη φετινή σεζόν ανέφερε πως υπάρχει το ζητούμενο με τα συμβόλαια αλλά και ότι ο προϋπολογισμός δεν θα παρεκκλίνει σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικότερα:

«Μετά τη κατάκτηση της Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε όλους τους παίκτες στο ρόστερ, ως γνωστόν οι πρωταθλητές κοστίζουν πιο ακριβά, Έχουμε 9 συμβόλαια που λήγουν και όλα θα έχουν αύξηση, ενώ ο προϋπολογισμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος, οπότε μας περιμένει πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος.

Φυσικά θα ήθελα να τους κρατήσω όλους, αλλά το μπάτζετ θα παραμείνει ίδιο και καθαρά μαθηματικά να το πάρεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι οι ηγέτες. Η ομάδα θα ανανεωθεί και το κατά πόσο θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις. Η αγορά καθορίζει τα πάντα, ίσως κάποιοι θα ψάξουν για νέες προκλήσεις, κάποιοι άλλοι καλύτερα συμβόλαια. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι ‘αυτό» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσικής ομάδας.