Λάσο: «Η μόνη μου έγνοια είναι πώς θα επιστρέψω με την γυναίκα και τα παιδιά μου πίσω στη Μαδρίτη»

Ο Πάμπλο Λάσο παρουσιάστηκε... άνετος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του EuroLeague final four. Τόνισε ότι η μόνη του έγνοια είναι πώς θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του διαθέτει μέταλλο και είναι ικανή για το «Repeat». 

Λάσο: «Η μόνη μου έγνοια είναι πώς θα επιστρέψω με την γυναίκα και τα παιδιά μου πίσω στη Μαδρίτη»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου, ενόψει Final-4 και τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του διαθέτει χαρακτήρα νικητή σε τέτοια παιχνίδια.

Παράλληλα είπε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, καθώς δεν έχει καμία σημασία για τον ίδιο το γεγονός πως η «Βασίλισσα» κέρδισε και πέρυσι τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ρεάλ:

Για την διοργάνωση του Final Four στην Βιτόρια:

«Είναι μπασκετική πόλη η Βιτόρια. Ο κόσμος λατρεύει την ομάδα. Είμαι περήφανος που το Final Four γίνεται εδώ. Έχω πολλούς φίλους εδώ και όταν έμαθα ότι θα γίνει το Final Four στη Βιτόρια πολλοί φίλοι μου με κάλεσαν και μου το ανέφεραν».

Για τους τομείς που η Ρεάλ είναι καλύτερη από πέρυσι:

«Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Βγήκαν στην επιφάνεια σημαντικοί παίκτες. Δημιουργήσαμε ομάδα με μέταλλο. Δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε Final Four. Η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά και πνευματικά. Έχω τεράστιο σεβασμό για τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας πέρυσι. Άλλαξε η ομάδα και σέβομαι αυτούς που έχω δίπλα μου».

Για την εμπειρία που έχει ως ομάδα η Ρεάλ:

«Η εμπειρία στη ζωή αλλά και στο μπάσκετ είναι σημαντική. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος ναι να δουλεύεις. Η εμπειρία μετράει, αλλά χωρίς τα υπόλοιπα δεν φτάνεις κάπου. Η εμπειρία δεν θα μας βοηθήσει στον ημιτελικό. Πρέπει να κοιτάξουμε τους τομείς του μπάσκετ. Από μόνη της η εμπειρία δεν σε βγάζει κάπου. Γνωρίζουμε τα Final Four, αλλά ως εκεί. Έχουμε τα όπλα μας έτοιμα για τη μάχη».

Για τους πολλούς Αργεντινούς που έχουν περάσει από την Βιτόρια:

«Στη Βιτόρια είχαν έρθει οι πρώτοι Αργεντίνοι το 87-88. Δεν είχαν φτάσει πολλοί Αργεντίνοι μέχρι τότε. Ανοίξαμε ένα δρόμο και η Βιτόρια πρωτοτύπησε σε αυτό το κομμάτι. Άμεσα οι προσαρμόστηκαν στην πόλη και γι αυτό υπήρχε αυτή η παράδοση να έρχονται παίκτες από εκείνη τη χώρα. Έκανε καλό και στους ίδιους τους παίκτες γιατί προόδευσαν. Εγώ έτσι το βλέπω, το βλέπω με θετικό πνεύμα. Οι Αργεντίνοι δίνουν ένα κίνητρο στην ομάδα, όπως ο Καμπάτσο και ο Νοτσιόνι στο παρελθόν».

Για το αν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο αν κατακτήσει την EuroLeague:

«Η μόνη μου έγνοια είναι πώς θα επιστρέψω με την γυναίκα και τα παιδιά μου πίσω στη Μαδρίτη».