Διάλεξε Παναθηναϊκό η Ρεάλ, με Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Η Ρεάλ νίκησε την Μπάμπεργκ με 106-86 και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στα play off της Ευρωλίγκας. Ποια είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και βαθμολογία

Διάλεξε Παναθηναϊκό η Ρεάλ, με Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα αλλά τελικά "καθάρισε" το ματς με τον Μπάμπεργκ από τα μέσα της τρίτης περιόδου. Με κορυφαίο τον Άντονι Ράντολφ που σημείωσε 23 πόντους και με μπροστάρη τον Αγιόν στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, οι Μαδριλένοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, που όπως ήρθαν τα πράγματα, ήταν η ομάδα που μπορούσε να επιλέξει αντίπαλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κέρδισε την γερμανική ομάδα κι έτσι οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το break στην έδρα του Παναθηναϊκού για να βρεθούν στο Βελιγράδι.

Μετά τη νίκη της Ρεάλ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατάταξης και οι Λιθουανοί στην έκτη.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει ο ελληνικό-ρωσικός "εμφύλιος" με την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη κόντρα στην Χίμκι του Μπαρτζώκα.

Τα playoffs θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Πρωτομαγιά και την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα φτάσουν τις τρεις νίκες σε σειρές πέντε αγώνων.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εφόσον περάσουν στο Βελιγράδι θα συναντηθούν μόνο στον τελικό του final four αφού σε περίπτωση πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι» θα πέσουν στον ημιτελικό πάνω στο νικητή του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια και οι «πράσινοι» στο νικητή του ΤΣΣΚΑ - Χίμκι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας 92-81

Φενέρ - Μάλαγα 91-99 (παρ.)

Αρμάνι - Παναθηναίκός 95-96 (παρ.)

Μπαρτσελόνα - Χίμκι 82-82

Μπασκόνια - Εφές 79-81

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 85-86

Bαλένθια - Μακάμπι 87-84

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ 106-86

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ EUROLEAGUE

(1) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (8)

(2) Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (7)

(3) Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας (6)

(4) Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης (5)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: