Μόνο 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά στο φαληρικό Στάδιο βρίσκεται ελάχιστος κόσμος, αλλά στηρίζει τους παίκτες.

Μόνο 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Υπό άλλες συνθήκες στο παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα ο Ολυμπιακός είτε θα έπαιζε για κάποια καλύτερη θέση στην Ευρωλίγκα, είτε στην χειρότερη περίπτωση θα κρινόταν η πρόκριση του στα πλέι οφ. Δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο και για την ομάδα του Πειραιά το ματς είναι αδιάφορο, αφού έχει μείνει εκτός οκτάδας.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται περίπου 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού. Είχες την αίσθηση πως οι Πειραιώτες έδιναν παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Λογικό όμως να συμβεί αυτό, καθώς το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και δεν υπήρχε κίνητρο.

Υπάρχει και μεγάλη απογοήτευση από ένα μέρος των φιλάθλων, καθώς η αγωνιστική εικόνα των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ τους τελευταίους περίπου 2,5 μήνες είναι απογοητευτική.

Όσοι βρέθηκαν, πάντως, στο γήπεδο στήριξαν τον Γιώργο Πρίντεζη και τους συμπαίκτες του, στο «αντίο» τους στη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε αρκετά νωρίς.