Ο Γιουλ αποθεώνει Σπανούλη και Καλάθη!

Στο τοπ 5 των παικτών που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο σπουδαίος Ισπανός γκαρντ συμπεριλαμβάνει τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Γιουλ αποθεώνει Σπανούλη και Καλάθη!

«Μέλι στάζει» ο Σέρχιο Γιουλ για τους Βασίλη Σπανούλη και Νικ Καλάθη! Σε συνέντευξή του στο Eurohoops ο εμβληματικός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων προσδιόρισε το τοπ 5 των αθλητών που έχει κληθεί να μαρκάρει στη μεγάλη καριέρα του, εξαιρουμένων φυσικά των συμπαικτών του.

Σε αυτή την πολύ μικρή λίστα παικτών λοιπόν θυμήθηκε να συμπεριλάβει και τους αρχηγούς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την αναμφισβήτητη αξία και κλάση τους!

«Είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να αντιμετωπίσω πολλούς σπουδαίους παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να αναφέρω μόνο πέντε. Θα ξεκινούσα όμως με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που ήταν ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες για να μαρκάρω! Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Τόνι Πάρκερ, που τον συνάντησα όταν η Ισπανία έπαιξε με τη Γαλλία. Υπάρχουν τόσοι πολλοί… Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι επίσης σπουδαίος παίκτης. Και ο Νικ Καλάθης που παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Θα επέλεγα αυτούς τους πέντε, επειδή έχω κληθεί να τους μαρκάρω και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τους σταματήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γιουλ.