O Σπανούλης διέψευσε τα προγνωστικά - Προπονήθηκε και παίζει με ΤΣΣΚΑ!

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού, διέψευσε τα προγνωστικά και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

O Σπανούλης διέψευσε τα προγνωστικά - Προπονήθηκε και παίζει με ΤΣΣΚΑ!

Ευχάριστα νέα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Σπανούλη να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς της Παρασκευής (1/3) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30) στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Μία θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς ενισχύεται η περιφερειακή του γραμμή, ύστερα και από την απώλεια του Γιάνις Στρέλνιεκς. Όπως αναφέραμε, ο Λετονός γκαρντ, λόγω τραυματισμού (θλάση 2ο βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο) θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται πως πριν 12 μέρες, υπήρξε ενημέρωση πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποστεί τραυματισμό στη κνήμη (θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός), με τους γιατρούς να αναφέρουν πως θα έμενε εκτός όχι μόνο από το ματς κόντρα στη ΤΣΣΚΑ, αλλά και από το επόμενο κόντρα στη Μπούντουτσνοστ. Τελικά, έχασε μόνο το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές. Τι να πεις για τον 36χρονο γκαρντ; Βιονικός...