Προπονήθηκε και ελπίζει για ΤΣΣΚΑ ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε μέρος της προπόνησης της ομάδας, η κατάσταση του δείχνει βελτίωση και ελπίζει για την συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής (1/3) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Προπονήθηκε και ελπίζει για ΤΣΣΚΑ ο Σπανούλης

Συγκρατημένα χαμόγελα στον Ολυμπιακό για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Βασίλη Σπανούλη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε με ικανοποίηση τον ηγέτη των "ερυθρολεύκων" να βγάζει μέρος του προγράμματος της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός των Πειραιωτών αντιμετωπίζει τραυματισμό στη κνήμη από το περασμένο ματς στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές.

Αν και αρχικά είχε διευκρινιστεί πως ο Βασίλης Σπανούλης θα τεθεί νοκ-άουτ από τα ματς κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Μπούντουτνοστ, η βελτίωση της κατάστασης του δίνει ελπίδες για ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (1/3) κόντρα στη ρωσική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο ΣΕΦ.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης θα το παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στον Ολυμπιακό, βέβαια, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Γιάνις Στρέλνιεκς.