Αγωνία για Στρέλνιεκς - Πάει για εξετάσεις, δύσκολο να προλάβει την ΤΣΣΚΑ

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και ετοιμάζεται για εξετάσεις. Δύσκολα θα προλάβει το ματς με ΤΣΣΚΑ. Μέρος της προπόνησης ο Βασίλης Σπανούλης, ενσωματώθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Αγωνία για Στρέλνιεκς - Πάει για εξετάσεις, δύσκολο να προλάβει την ΤΣΣΚΑ

Άτυχος στάθηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, καθώς στην αναμέτρηση της Λετονίας με το Μαυροβούνιο, ο 29χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο! Σε ένα ματς, μάλιστα, στο οποίο πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, καθώς το ολοκλήρωσε έχοντας 25 πόντους, 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο προπονητής του, βέβαια, τον... στράγγιξε, καθώς τον κράτησε στο παρκέ για κάτι παραπάνω από 36 λεπτά.

Στο μεγάλο λιμάνι, λοιπόν, προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στα θέματα που τους απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα πάει για εξετάσεις και αύριο Τετάρτη (27/2) θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Πάντως, θεωρείται δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής (1/3) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και η (ενδεχόμενη) απώλεια του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ματς και ο Βασίλης Σπανούλης. Αλλιώς, η ομάδα θα προχωρήσει με την τριάδα των Μάντζαρη-Γκος-Γουέμπερ, συν τον Αξέλ Τουπάν που μπορεί να χαμηλώσει παίζοντας και στο "2".

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Σερβίας, ενσωματώθηκε κανονικά (και πάλι) στις προπονήσεις των Πειραιωτών. Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας.