Μια συγγνώμη περιμένει ο Πρίντεζης

Είναι λογικό να παρουσιάζεται επηρεασμένος ο Γιώργος Πρίντεζης τον τελευταίο μήνα μετά το ηχητικό που διέρρευσε. 

Μια συγγνώμη περιμένει ο Πρίντεζης

Δεν είναι τόσο πως ήρθαν στο φως της επιφάνειας ορισμένα από τα λεγόμενά του, σε μια ομαδική συνομιλία με συναδέλφους του, όσο το γεγονός πως ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, ένας συμπαίκτης του το έφερε στη δημοσιότητα.

Αυτά είναι... μαχαιριά στην καρδιά της ψυχολογίας ενός αθλητή που αγωνίζεται σε ομαδικό σπορ. Ένα περιστατικό το οποίο έχει παγώσει τα αποδυτήρια. Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Πως αυτός που το έκανε (είτε ηθελημένα, είτε άθελά του) δεν έχει βρει το θάρρος να το πει στον ίδιο, να του εξηγήσει και να του ζητήσει μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη και το θέμα θα λυθεί μέσα του. Όσο ο «δράστης» αγνοείται, τόσο κυριαρχεί η μυρωδιά του... ρουφιάνου στο ΣΕΦ.

Πρέπει πάντως να το ξεπεράσει και ο Πρίντεζης. Να «σκληρύνει», να ηρεμήσει και να επιστρέψει στις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις. Η διοίκηση βγήκε ανοιχτά και τον στήριξε δημόσια με ανακοίνωσή της, οι συμπαίκτες του είναι δίπλα του, όπως στάθηκε και στο πλευρό του και η συντριπτική πλειονότητα του φίλαθλου κόσμου.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη παρουσιάζεται... αγνώριστος. Έχει μονοψήφιο αριθμό πόντων με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (4.7 πόντοι, 7/23 δίποντα (30.4%), 0/5 τρίποντα), τα οποία δε συνάδουν με την ποιότητα και την κλάση του.