Ολυμπιακός με Τιλί στη Euroleague

Ο Γάλλος επιστρέφει στο παρκέ ύστερα από πέντε μήνες, κόντρα στη Βαλένθια.

Ολυμπιακός με Τιλί στη Euroleague

Μετά από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Ισπανική Βαλένθια απόψε στις 21:00 στο ΣΕΦ.

Χαρακτηριστικό της αποψινής αναμέτρησης, τόσο η επιστροφή του πρώην άσσου των ''ερυθρόλευκων'' Έρικ Γκριν στο ΣΕΦ, όσο και η επιστροφή του Γάλλου Κιμ Τιλί στην αγωνιστική δράση, μετά από την 5μηνη απουσία που είχε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Οι Πειραιώτες, προέρχονται από δύο τεράστιες νίκες κόντρα σε Φενέρ και Ρεάλ και θέλουν να συνεχίσουν το επιτυχημένο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κόουτς Σφαιρόπουλο, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζει και στον προαναφερθέντα Κιμ Τιλί που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι Ισπανοί, επίσης προέρχονται από μία σημαντική νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο της Euroleague, ΤΣΣΚΑ. Όντας χαμηλά στην βαθμολογία και με τα περιθώρια για την 8άδα να έχουν στενέψει, η Βαλένθια έρχεται στο Φάληρο χωρίς να έχει κάτι να χάσει.

Στις 7 συνολικά αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Euroleague, ο Ολυμπιακός έχει το ''προβάδισμα'' στις νίκες με 6-1, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι 6 νίκες είναι διαδοχικές.

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας είναι:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια

Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο

Μάλαγα-Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Η

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 17-5

Ολυμπιακός 15-7

Φενερμπαχτσέ 15-7

Παναθηναϊκός 14-8

Ρεάλ Μαδρίτης 13-9

Ζαλγκίρις Κάουνας 13-9

Κίμκι 13-9

Μακάμπι Τελ Αβίβ 12-10

Μπασκόνια 10-12

Μάλαγα 9-13

Ερυθρός Αστέρας 9-13

Βαλένθια 8-14

Μπάμπεργκ 8-14

Αρμάνι Μιλάνο 7-15

Μπαρτσελόνα 7-15

Αναντολού Εφές 6-16