Μπλατ: «Αυτό θα είναι ένα από τα σημεία-κλειδιά του ματς»

Πώς σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, τη ζήτηση των εισιτηρίων, αλλά και τα σημεία-κλειδιά ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Μπλατ: «Αυτό θα είναι ένα από τα σημεία-κλειδιά του ματς»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για την αναμέτρησης της Πέμπτης (31/1) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

«Eίναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Σίγουρα έχει την ποιότητα να παίξει καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχει την εμπειρία, το μέγεθος και την αθλητικότητα. Πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε όλα όσα έχουμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τους αντιμετωπίσαμε τρεις μήνες πριν. Δεν θα είμαστε οι ίδιοι, είχαμε παίξει καλά τότε αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για αύριο. Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο level έντασης και θέλησης».

Για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε: «Το βλέπουμε μέρα με την ημέρα. Δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς, θα δούμε πως θα τα πάει σήμερα και αύριο. Θα τον περιμένουμε, αλλά θα αν δεν παίξει θα καλύψουμε την απουσία του».

Για την μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων, σχολίασε: «Είμαι πάντα χαρούμενος να βλέπω τους φιλάθλους μας να έρχονται στα παιχνίδι μας. Αυτό μας βοηθά πολύ. Δεν είναι μόνο ένα ματς που έρχεται στο μυαλό μου και στο οποίο κερδίσαμε με την βοήθεια των φιλάθλων μας».

Τέλος, σχετικά με το κομμάτι των ριμπάουντ και για τα σημεία-κλειδιά του ματς, ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε: «Είναι ένα από τα σημεία-κλειδιά του ματς. Έχουν μέγεθος, είναι αθλητικοί και καλοί σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να παλέψουμε για τα ριμπάουντ, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε στο επιθετικό κομμάτι».