Αμφίβολος ο Παπανικολάου ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε εκτός προπόνησης, δεν έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα στο γόνατο και η συμμετοχή του ενόψει Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Αμφίβολος ο Παπανικολάου ενόψει Μπαρτσελόνα

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague. Την Πέμπτη (31/1) το βράδυ (21:00), ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους", στην προσπάθεια τους να μπουν στην τετράδα της κατάταξης. Οι Καταλανοί (με ρεκόρ 11-9) είναι μία νίκη πίσω από τους "ερυθρόλευκους (12-8) και όπως γίνεται αντιληπτό επίκεται μεγάλη μάχη στο μεγάλο λιμάνι.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται με αιμάτωμα στο γόνατο από το περασμένο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, προστατεύθηκε (μένοντας εκτός) στο ματς απέναντι στη Κύμη ώστε να ξεκουράσει το πόδι του.

Τελικά, όμως, οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ και η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ χαρακτηρίζεται αμφίβολη ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα.