Ο Λάνγκφορντ πάει για επέμβαση στους προσαγωγούς

Ο Κιθ Λάνγφορντ έχει εμφανίσει πρόβλημα στους κοιλιακούς, η επέμβαση κρίνεται αναγκαία και ο Αμερικανός γκαρντ κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. 

Ο Λάνγκφορντ  πάει για επέμβαση στους προσαγωγούς

Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται. Μετά τον Νίκο Παππά, ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Aρμάνι Μιλάνο. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia).

Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης γιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή.

Ο Αμερικανός λοιπόν θα κάνει ακόμα μια εβδομάδα θεραπεία και στη συνέχεια θα επανεξεταστεί από τον εξειδικευμένο γιατρό προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση. Εαν δηλαδή θα υποβληθεί σε επέμβαση ή αν θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή. Ηδη του έχει συσταθεί να κάνει την επέμβαση, αλλά εκείνος θέλει να επιμείνει στη θεραπεία...