Χάνει όλη τη σεζόν ο Λάνγκφορντ!

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι με 84-75 ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ ίσως χάσει όλη τη σεζόν.

Χάνει όλη τη σεζόν ο Λάνγκφορντ!

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε πως ο Κιθ Λάνγκφορντ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και ίσως χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι είπε: «Ο Λάνγκφορντ έχει σοβαρό πρόβλημα και ίσως να χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Είναι κάτι που περιμένουμε να εξακριβωθεί και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Ο Αμερικανός άφησε να εννοηθεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Λάνγκφορντ.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα ο Πιτίνο είπε: «Η πρώτη μου επίσκεψη στο Τελ Αβίβ ήταν απολαυστική, εκτός παιχνιδιού. Η πόλη είναι όμορφη, με ωραίες παραλίες. Το πλεονέκτημα έδρας μετράει πολύ. Είμαστε μια ομάδα που παίζει σκληρά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δίνουν ό,τι έχουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Όμως, δεν μπορούμε να σουτάρουμε. Τα σουτ μας δημιουργούν προβλήματα. Κάποτε είχα μια μικρή ομάδα, με 6,5 παίκτες, αλλά με σουτέρ. Πάντα έλεγαν πως χρειάζεσαι 3,5 σκόρερ. Δεν τους έχουμε. Έχουμε και τραυματισμούς βέβαια. Ο καλύτερός μας σκόρερ, ο Λάνγκφορντ, θα είναι πιθανότατα εκτός όλη τη σεζόν, ενώ ένας άλλος υπέστη ρήξη χιαστού.

Όταν αναλύεις το ματς, βλέπεις τη διαφορά στα τρίποντα, αν και τα υπόλοιπα στατιστικά ήταν κοντά. Είχαμε ελεύθερα σουτ και σουτάραμε air balls. Εκείνοι έβαλαν σουτ με παίκτες μας πάνω τους. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε αυτό που έχουμε, δεν έχουμε τον Κάρι και τον Ντουράντ και πρέπει να βελτιωθούμε στο σουτ».