Μονακό: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χέιζ, θα αγωνίζεται με ειδική μάσκα

Ο Κεβάριους Χέιζ όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο ζυγωματικό μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Μονακό: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χέιζ, θα αγωνίζεται με ειδική μάσκα

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Κεβάριους Χέιζ της Μονακό, καθώς όπως όλα δείχνουν θα γλιτώσει το χειρουργείο.

Ο σέντερ των Μονεγάσκων έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, ωστόσο θα μπορεί να αγωνίζεται με ειδική προστατευτική μάσκα ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες που θα μείνει εκτός δράσης.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη θέση «5», καθώς πέραν του Χέιζ στα... πιτς βρίσκεται και ο Γιοάν Μακουντού, έτσι μοναδικός διαθέσιμος επί του παρόντος είναι ο Ντάνιελ Τάις.

Θυμίζουμε ότι οι Μονεγάσκοι δεν είναι σε θέση να ενισχυθούν μεταγραφικά αυτήν την περίοδο, εξαιτίας ban που έχει επιβληθεί λόγω οικονομικών δυσκολιών.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110